AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakıp ağlamak

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak gördüyseniz:

  • Mevcut bazı konularda belli bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet eder.

Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak rızkında ve malından olacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek vefa göstereceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kabeye bakıp ağlamak işlerdeki verimin artacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında falına bakılmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızlara bakıp dua etmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir