AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, övgü dolu sözler duyacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak makbul olan mallara kavuşacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzüne bakıp dua etmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işarettir.

Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir