AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak kudret ve hikmet sahibi olacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında el falına bakıldığını görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında falına bakıldığını görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birine bakıp gülmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir