Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek

Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, umutlanacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında aynaya bakıp başkasını gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak insanlar arasında yüceleceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalettir.

Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak şansının da açık olacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında birine bakıp gülmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında fala bakıldığını görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top