AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek

Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek

Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek kazancın artmasına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında kahve falına bakıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Kahve falında kahve falı bakıldığını görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek şansın ve bahtının da açılacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında falına bakıldığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el falına bakıldığını görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında fal bakıldığını görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Kahve falında fala bakıldığını görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında falına bakılmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında birine bakıp gülmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir