AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne bakıp dua etmek

Kahve falında gökyüzüne bakıp dua etmek

Kahve falında gökyüzüne bakıp dua etmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kısmetin ve talihin açılacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzüne bakıp dua etmek gördüyseniz:

  • Gücünüzü veya yaratıcılığınızı gösteremeyeceğiniz seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında gökyüzüne bakıp dua etmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, rızkının sonsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızlara bakıp dua etmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aya bakıp dua etmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işarettir.

Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kahve falı bakıldığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında el falına bakıldığını görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir