AnaSayfa / Genel / Kahve falında fala bakıldığını görmek

Kahve falında fala bakıldığını görmek

Kahve falında fala bakıldığını görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, daima önüne bakacağına, güzel günlerle tanışılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fala bakıldığını gördüyseniz:

  • Rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında fal bakıldığını görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve falı bakıldığını görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında falına bakıldığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fala bakıldığını görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el falına bakıldığını görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında falına bakılmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir