AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gömlek giymek

Kahve falında siyah gömlek giymek

Kahve falında siyah gömlek giymek makamını garantileyeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, güçten düşeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah gömlek giymek gördüyseniz:

  • Durumla baş etmek için yıkılamayacak bir mantık kurmanız gerekebilir.

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, onlar sayesinde moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek bedeninin şifa bulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah gömlek giymek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gömlek ütülemek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini siyah gömlekle görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir