AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, başarılı işlere imza atılacağına, onunla yeniden kavuşacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmek için belli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek varolan borçların ödeneceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah pantolon giydiğini görmek güzel ve önemli işler yapacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kumaş pantolon giymek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah gömlek giymek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir