AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini siyah gömlekle görmek

Kahve falında sevdiğini siyah gömlekle görmek

Kahve falında sevdiğini siyah gömlekle görmek büyük zararlar getireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini siyah gömlekle gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bir değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini siyah gömlekle görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek giymek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, asosyal bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gömlek erkek görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir