AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Aslında boş verip, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında siyah gömlek giymek aldığı borçların katbekat artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah gömlek ve pantolon giymek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek ticarette şansının yaver gideceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini siyah gömlekle görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, yol alacağına delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz gömlek görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir