AnaSayfa / Genel / Kahve falında falına bakılmak

Kahve falında falına bakılmak

Kahve falında falına bakılmak çıkış yolları bulacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kazancın arttırılacağına, büyük tartışmalara gireceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında falına bakılmak gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Kahve falında kahve falı bakıldığını görmek hayatın fal sahibine güleceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında fal bakıldığını görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işarettir.

Kahve falında falına bakıldığını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fala bakıldığını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında falına bakılmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında el falına bakıldığını görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına rivayet eder.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir