AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızlara bakıp dua etmek

Kahve falında yıldızlara bakıp dua etmek

Kahve falında yıldızlara bakıp dua etmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızlara bakıp dua etmek gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili şikayetleriniz olmasına rağmen, harcamalarınızı kısmıyorsanız, bütçe planlaması yapmıyorsanız veya sadece konuşup pratiğe dökemiyorsanız eleştirilere hazır olun.

Kahve falında yıldızlara bakıp dua etmek sorunlarının yakında biteceğine, esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aya bakıp dua etmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne bakıp dua etmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye bakıp ağlamak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fal bakıldığını görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet eder.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir