AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye bakıp ağlamak

Kahve falında kabeye bakıp ağlamak

Kahve falında kabeye bakıp ağlamak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeye bakıp ağlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Kahve falında kabeye bakıp ağlamak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak hayırlı başlangıçlar yapacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fala bakıldığını görmek aksine daha da zorlaştıracağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek hidayete ermeyi de başaracağına, kendisine olan güveninin azalacağına delalet eder.

Kahve falında falına bakıldığını görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında falına bakılmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak hiçbir sorun yaşamayacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir