AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gömlek almak

Kahve falında siyah gömlek almak

Kahve falında siyah gömlek almak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisini işine vereceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, herkesin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek almak gördüyseniz:

  • Partnerinizi, çocuklarınızı ya da sevdiğiniz kişileri ilgilendiren bir konuda duygusal stratejiler uygulamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında siyah beyaz gömlek görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalettir.

Kahve falında siyah gömlek görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah gömlek giyen birini görmek sorunların artacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek almak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah gömlek giymek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının siyah gömlek giydiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir