AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında siyah gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında siyah gelinlik giydiğini görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, günahkâr olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında birinin siyah gelinlik giydiğini görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine inanılır.

Kahve falında siyah gelinlik giymek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek işlerin düzgün gideceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir