AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fare ölüsü görmek

Kahve falında siyah fare ölüsü görmek

Kahve falında siyah fare ölüsü görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çirkin amellere, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, mutluluk ve saadete, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah fare ölüsü gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ihmal etmeyin.

Kahve falında siyah fare ölüsü görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Kahve falında ölü siyah fare görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah küçük fare görmek kazancın günden güne daha da artacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah fareler görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü siyah fare görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah fare öldürmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek mal ve mülk sahibi olmaya, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman siyah fare görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir