Kahve falında ölü siyah fare görmek

Kahve falında ölü siyah fare görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rahatının kaçacağına, başarılarının katlanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölü siyah fare gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Kahve falında siyah fare ölüsü görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü siyah fare görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında siyah küçük fare görmek belalı insanlara denk geleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yavru fare görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz siyah fare görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah fare kovalamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah fareler görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında iri siyah fare görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir