AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü siyah fare görmek

Kahve falında bir sürü siyah fare görmek

Kahve falında bir sürü siyah fare görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü siyah fare gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü siyah fare görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü küçük fare görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü fare görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü fare öldürmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bereketli bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok daha mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında sürüyle fare görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına tabir olunur.

Kahve falında fare sürüsü görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir