AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fare öldürmek

Kahve falında siyah fare öldürmek

Kahve falında siyah fare öldürmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına işarettir.

Kahve falında siyah fare öldürmek gördüyseniz:

  • Başkaları onay vermiyor diye, kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında siyah fare öldürmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında evinde siyah fare görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işarettir.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah fare beslemek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalettir.

Kahve falında siyah fare kovalamak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki siyah fare görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir