AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman siyah fare görmek

Kahve falında kocaman siyah fare görmek

Kahve falında kocaman siyah fare görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman siyah fare gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda acil kararlar almanız veya ani tepkiler vermeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kocaman siyah fare görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman beyaz fare görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman fare öldürmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman fare görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir fare görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında kocaman siyah köpek görmek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kocaman siyah örümcek görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kocaman köpek görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir