AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki siyah fare görmek

Kahve falında iki siyah fare görmek

Kahve falında iki siyah fare görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, ailesi ile mutlu olacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki siyah fare gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Kahve falında siyah fare ölüsü görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü siyah fare görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde siyah fare görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük siyah fareler görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah fare beslemek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü siyah fare görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah küçük fare görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında minik siyah fare görmek kırılan kalplerin barışacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir