AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fare kovalamak

Kahve falında siyah fare kovalamak

Kahve falında siyah fare kovalamak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında siyah fare kovalamak gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah fare kovalamak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden fare kovalamak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında farenin kovaladığını görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında evde fare kovalamak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz fare kovalamak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında fare kovaladığını görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir