AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fare beslemek

Kahve falında siyah fare beslemek

Kahve falında siyah fare beslemek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah fare beslemek gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Kahve falında siyah fare beslemek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına rivayet eder.

Kahve falında fare beslediğini görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare beslemek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz fare beslemek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında fareyi beslemek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yılan beslemek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kedi beslemek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında siyah köpek beslemek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir