AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek

Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek

Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, rakiplerin alt edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında siyah ve beyaz fare gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz ve siyah fare görmek kazancının günbegün artacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz siyah fare görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz fare görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renk fare görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli fare görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet eder.

Kahve falında siyah fare yakalamak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yavru fare görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir