AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah erik yediğini görmek

Kahve falında siyah erik yediğini görmek

Kahve falında siyah erik yediğini görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, huzurlu bir insan olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah erik yediğini gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında siyah erik yediğini görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil erik yediğini görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin yeşil erik yediğini görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan erik yediğini görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı erik yediğini görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işarettir.

Kahve falında ekşi erik yediğini görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe erik yedirmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir