AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan erik yediğini görmek

Kahve falında ağaçtan erik yediğini görmek

Kahve falında ağaçtan erik yediğini görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çıkmaza gireceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan erik yediğini gördüyseniz:

  • Planlarda bazı değişiklikler olabilir.

Kahve falında ağaçtan erik yediğini görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe erik yedirmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erik yediğini görmek duygularını açığa vuracağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı erik yediğini görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik yediğini görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yeşil erik yediğini görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Kahve falında başkasının erik yediğini görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir