AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yeşil erik yediğini görmek

Kahve falında birinin yeşil erik yediğini görmek

Kahve falında birinin yeşil erik yediğini görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yeşil erik yediğini gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Kahve falında yeşil erik yediğini görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yeşil erik yediğini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik yediğini görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının erik yediğini görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi erik yediğini görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe erik yedirmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalettir.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında erik yediğini görmek hidayete ereceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir