AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı erik yediğini görmek

Kahve falında kırmızı erik yediğini görmek

Kahve falında kırmızı erik yediğini görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sevilen bir dostun geleceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı erik yediğini gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerin fikirlerine karşı çıkmanız durumunda, rötarlar, engeller, duygusal müdahaleler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı erik yediğini görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe erik yedirmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah erik yediğini görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının erik yediğini görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik yediğini görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sohbetinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erik yediğini görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi erik yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir