AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı erik yediğini görmek

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, sorunları başarıyla çözmeye, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı erik yediğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren beklenmedik gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı erik görmek ferah bir eve geçileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil tatlı erik görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Kahve falında tatlı erik yemek makamının sarsılmayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil tatlı erik yemek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında erik yediğini görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının erik yediğini görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe erik yedirmek üzüleceğine ve kırılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir