AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe erik yedirmek

Kahve falında bebeğe erik yedirmek

Kahve falında bebeğe erik yedirmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe erik yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında bebeğe erik yedirmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan erik yediğini görmek sağlığının geri geleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin erik yediğini görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yeşil erik yediğini görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erik yediğini görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının erik yediğini görmek güçlükle elde edilecek başarı, hayattan bıkmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı erik yediğini görmek güzel ameller işleyeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir