AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi erik yediğini görmek

Kahve falında ekşi erik yediğini görmek

Kahve falında ekşi erik yediğini görmek parasız günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ekşi erik yediğini gördüyseniz:

  • Yaşamsal amaç veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edebilecek esintilere neden olacak yerleri veya kişileri ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında ekşi erik yediğini görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işaret eder.

Kahve falında erik ekşisi görmek ün sahibi olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Kahve falında ekşi erik toplamak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ekşi erik görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, onlardan taraf hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi yeşil erik yemek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yeşil erik yediğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir