AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil erik yediğini görmek

Kahve falında yeşil erik yediğini görmek

Kahve falında yeşil erik yediğini görmek hayatının iplerini eline alacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil erik yediğini gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin yeşil erik yediğini görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil erik yediğini görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kişinin afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı erik yediğini görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının erik yediğini görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin erik yediğini görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe erik yedirmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah erik yediğini görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir