AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada makyaj yapmak

Kahve falında aynada makyaj yapmak

Kahve falında aynada makyaj yapmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, başarılarının devam edeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Kahve falında aynada makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Kahve falında aynada makyaj yapmak her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, tutulan yolun isabetli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu makyaj yapmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göz makyajı yapmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine göz makyajı yapmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip makyaj yapmak yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir