AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, helal ekmek yeneceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak oynamak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynaya bakarak süslenmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak konuşmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında aynaya bakarak ağlamak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işarettir.

Kahve falında kurandan bakara suresini okumak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir