AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna karşısında oynamak

Kahve falında ayna karşısında oynamak

Kahve falında ayna karşısında oynamak fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok hayır duası alacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında oynamak gördüyseniz:

  • Asabi dengenizi korursanız kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında ayna karşısında oynamak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, karlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında aynanın karşısında oynamak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak varolan borçların yakında ödeneceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ayna karşısında süslenmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında ağlamak büyük miktarda para kazanacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak her daim bereketli işler yapacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir