AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynanın karşısında saç taramak

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine delalettir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalettir.

Kahve falında aynada saç taramak kötü sözler duyacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında aynaya bakıp saç taramak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada saçını taramak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında erkek saçı taramak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının saçını taramak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir