AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun duvar görmek

Kahve falında uzun duvar görmek

Kahve falında uzun duvar görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, aynı karşılığı alamayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun duvar gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında uzun duvar görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında duvara boya görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak endişeli durumların son bulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında duvardan düştüğünü görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında duvarın çökmesini görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar boyası görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalettir.

Kahve falında evin duvarlarını beyaz görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami duvarına tırmanmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir