AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah dövme görmek

Kahve falında siyah dövme görmek

Kahve falında siyah dövme görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, güzellik ve hayır geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah dövme gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında siyah dövme görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında siyah dövme yaptırmak dertlerin ve sorunların artacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında ele dövme yaptırmak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işarettir.

Kahve falında birinin dövme yaptırdığını görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında dövme pilavı yemek kapanan bütün kapıların açılacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına tabir olunur.

Kahve falında kanat dövmesi görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir