AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanat dövmesi görmek

Kahve falında kanat dövmesi görmek

Kahve falında kanat dövmesi görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanat dövmesi gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Kahve falında kanat dövmesi görmek sevinçli haberlere, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kartal dövmesi görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini dövmeli görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dövme yaptırdığını görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına delalettir.

Kahve falında balık dövmesi görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına inanılır.

Kahve falında kelebek dövmesi görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dövme yemek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağında dövme görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir