AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah demir kapı görmek

Kahve falında siyah demir kapı görmek

Kahve falında siyah demir kapı görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, makam ve rütbe edineceğine, şifaya kavuşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah demir kapı gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmaları, finansal girişimleri veya ortaklık ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda sağlam temellere dayalı olmayan anlaşmalar yapabilir veya sözler verebilirsiniz.

Kahve falında siyah demir kapı görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında demir kapıdan geçmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir kapı görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında demir bahçe kapısı görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında demir kapı kilitlemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük demir kapı görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına alamet eder.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir