AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah damatlık görmek

Kahve falında siyah damatlık görmek

Kahve falında siyah damatlık görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah damatlık gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda ileride pişmanlık duyacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında siyah damatlık görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah damatlık giymek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini damat görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine işarettir.

Kahve falında damatlık giyen görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni damat görmek rütbe alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını damat görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret eder.

Kahve falında damadı beklemek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir