AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah damatlık giymek

Kahve falında siyah damatlık giymek

Kahve falında siyah damatlık giymek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında siyah damatlık giymek gördüyseniz:

  • En ilgincine odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında siyah damatlık giymek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, müjdeli bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah damatlık görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damat elbisesi giymek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında damatlık giydiğini görmek yeni planlar yapacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek büyük üzüntüler olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin damatlık giydiğini görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir