AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini damat görmek

Kahve falında ölmüş birini damat görmek

Kahve falında ölmüş birini damat görmek bir üniversitede hoca olunacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kalabalık günler geçirileceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini damat gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında gelin ve damat resmi görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında gelin damat görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında damat gelin görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin damatlık giydiğini görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü gelin damat görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli birini damatlıkla görmek devlete hizmet etmeye, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında eşinin damat olduğunu görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında düğünde damat görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, husumetlerin başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir