AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah cübbeli birini görmek

Kahve falında siyah cübbeli birini görmek

Kahve falında siyah cübbeli birini görmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine inanılır.

Kahve falında siyah cübbeli birini gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Kahve falında siyah cübbeli birini görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında siyah cübbeli imam görmek umutların yıkılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında üniversite cübbesi giymek uğradığı zararların telafi edileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cübbeli insan görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cübbeli avukat görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cübbeli ahmet hoca görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı cübbe giymek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir