AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah cübbeli imam görmek

Kahve falında siyah cübbeli imam görmek

Kahve falında siyah cübbeli imam görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah cübbeli imam gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Kahve falında siyah cübbeli imam görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında imam cübbesi giymek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sermayesinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah cübbeli birini görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kişinin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah cübbeli hoca görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında hakim cübbesi giydiğini görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi cübbe görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında avukatlık cübbesi giymek gönül sızılarının dineceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kara cübbe görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, moralinin yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir