AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek

Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek

Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, malvarlığının artacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında siyah ince çorap giymek geniş rızık elde edeceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çorap giymek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, işe ve aşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir