AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ten çorap giymek

Kahve falında siyah ten çorap giymek

Kahve falında siyah ten çorap giymek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, yeniden can bulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah ten çorap giymek gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Kahve falında siyah ten çorap giymek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ten rengi çorap giymek cebinin para göreceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ten rengi çorap görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ten çorap almak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ten rengi ince çorap görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ten rengi külotlu çorap görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ten çorap görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir