AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz çorap giymek

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek sevdiklerine kavuşacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ince çorap giymek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çorap giydirmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında siyah çorap giydiğini görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında siyah çorap giymek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir