AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çiş görmek

Kahve falında siyah çiş görmek

Kahve falında siyah çiş görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kazancın daha da artacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çiş gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Kahve falında siyah çiş yapmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çiş yaptığını görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çiş görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında annenin çiş yaptığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne çiş yapmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Kahve falında mavi çiş yapmak varolan sorunlarının sona ereceğine, işlerinin yolundan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının çiş yaptığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir